Polis Haftası -Çorlu Emniyet Müdür Dalman, Çorlu BelediyeBaşkanı Baysan'ı ziyaret etti

Çorlu Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Çorlu Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında yapılan ziyarette konuşan Baysan, Dalman ve beraberindeki emniyet personelini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baysan, "Polis Haftası, bütün ülkemizdeki polis teşkilatımıza ve Çorlu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bütün polis teşkilatına hayırlı olsun. Büyük bir özveri örneği göstererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, huzur ve asayişini sağlayan emniyet teşkilatına bu çalışmalarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası kutlu olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dalman da emniyet teşkilatına verilen hizmet ve desteklerden dolayı Baysan'a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: