Polis Haftası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Karabük Valisi İzzettin Küçük ve 22 polisin yarıştığı Polis Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi....

Karabük Valisi İzzettin Küçük ve 22 polisin yarıştığı Polis Haftası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Vali İzzettin Küçük, final müsabakasında rakibine yenilerek ikinci oldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Karabük KARES AVM’de düzenlenen turnuvaya Vali İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve polis memurları katıldı. Vali İzzettin Küçük, çeyrek finalde polis memuru Fatih Tepebaşı’nı, yarı finalde ise Uğur Karamustafaoğlu’nu mağlup ederek finale yükseldi. Vali İzzettin Küçük, finalde karşılaştığı polis memuru Ergin Çavuş’a mağlup olarak turnuvayı ikinci olarak bitirdi. Turnuvada üçüncü Hüseyin Özli olurken, dördüncü Uğur Karamustafaoğlu oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: