Polis heyeti, Hekimoğlu’nu başkanı ziyaret etti

Arhavi İlçe Emniyet Müdürü Özkan Baran ve beraberindeki emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş...

Arhavi İlçe Emniyet Müdürü Özkan Baran ve beraberindeki emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu’na çiçek sunan heyet, teşkilatın 167. kuruluş yıldönümü sebebiyle Arhavi'de yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Türk Polis Teşkilatı’nın her geçen gün daha iyiye giderek geliştiğini belirten Başkan Hekimoğlu, "Günümüz şartlarına göre kendilerini geliştirmeleri, akademik çalışmalarda bulunmaları, şefkatle halkına yaklaşan bir misyon üstlenmeleri polis teşkilatımız açısından gözle görülür önemli gelişmelerdir. Her geçen gün polisimize halkımız daha çok güveniyor. Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de polisimizin çalışmaları memnuniyet verici. Tüm Arhavi halkı adına Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluşunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: