Polis-hırsız Kovalamacasında Bir Komiser Ve 2 Zanlı Yaralandı

Uşak’ta polisten kaçan hırsızlık zanlıları ile güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedede bir komiser ile 2...

Uşak’ta polisten kaçan hırsızlık zanlıları ile güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedede bir komiser ile 2 zanlı yaralandı.

Polis ekibi, hırsızlıkta kullanıldığı belirlenen 34 TD 0934 plakalı araç ile kaçan hırsızlık zanlısı K.K. ve G.D. arasında Uşak sokaklarında kovalamaca başladı. Polis ekibi kaçan aracı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1'inci Çam Sokak üzerinde yakaladı.

İddialara göre hırsızlık zanlısı K.K., polis tarafından aracın yakalanması üzerine kullandığı aracı bırakıp koşarak kaçmaya başladı. Polis ekibinde bulunan polislerden 1 tanesi araç içerinde bulunan zanlı G.D ile ilgilenirken, komiser H.G. kaçan zanlı K.K:’nin arkasından kovalamaya başladı. Yakalanacağını anlayan zanlı ile komiser H.G arasında arbede başladı. K.K. yaşanan arbede sırasında komiser H.G’nin silahını ve telsizini almaya çalıştı. Hırsızlık zanlısı K.K., komiser H.G.’nin silahının ateş alması sonucu başından ağır yaralı olarak Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Yaşanan arbede sırasında kafasında ve vücudunun değişik yerlerine aldığı darbeler ile yaralanan Komiser H.G. hastane önünde yaşanabilecek olumsuzluklara nedeni ile Uşak’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Başından silah ile yaralanan K.K.’nin yakınları sinir krizi geçirerek polise saldırmak istedi. Olay mahallinde ve her 2 hastanede polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: