Polis, Huzur Için Kortej Düzenledi, Şehir Turu Attı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, polis halk ilişkilerini geliştirilmesine katkıda...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından, polis halk ilişkilerini geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 'Huzur Korteji' düzenlendi. Öncesinde motosiklet gönüllülerinin eğitmenliğinde ders alan polisler, daha sonra vatandaşlar üzerinde güvenli şehir imajı oluşturmak, çocuk ve gençleri polislik mesleğine özendirmek amacıyla motosikletleriyle şehir turu attı.

TDP şubesinde görevli 62 personel önce Bursa Enduro Motosiklet Kulübü gönüllüleri tarafından eğitime tabi tutuldu. Eğitimi tamamlayan polisler, bundan böyle her ay huzur korteji ile şehir turu atacak.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şubesi’nde görevli Komiser Fatma Meram, "Bazı kesimlerde var olan önyargıların kırılarak vatandaşın sempatisini kazanmak amacıyla her ay huzur korteji düzenleyeceğiz.” dedi.

Bursa Enduro Motosiklet Kulübü eğitmenleri de 4 yılda 300’e yakın polise güvenli sürüş eğitimi verdiklerini söyledi. Ardından motosikletlere binen polisler, huzur korteji ile şehir turu attı. Tur esnasında renkli görüntüler oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: