Polis, işadamı kılığında fuhuş baskını yaptı

Silivri'de fuhuşa aracılık edildiği ihbarı üzerine bir müzikhole baskın düzenleyen polis, yabancı uyruklu 10 hayat kadınını gözaltına aldı

Silivri’de bir müzikholün fuhuşa aracılık yaptığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, baskın için harekete geçti.

Mekana tanıdık harici müşteri alınmadığı bilgisine ulaşan 2 polis, ellerindeki valizlerle müzikholün yakınındaki bir otele giriş yaptı. Odalarına yerleşen 2 polis, akşam saatlerinde resepsiyon görevlisine, Ankara’dan iş yapmak için geldiklerini söyleyerek, "Buralarda eğlenilecek bir yer var mı?" diye sordu.

Resepsiyon görevlisinin "Bizim müşterilerimiz" diyerek rezervasyon yapması üzerine 2 dedektif müzikholden içeriye girdi. Yanlarına getirttikleri 2 yabancı uyruklu kadınla sabaha kadar beraber olmak için 400’er TL’den anlaşarak el sıkışan dedektifler, "Kadınlar hoş, mekan boş" diyerek baskının startını verdi.

Reklam
Reklam

Yapılan baskında Gürcistan, Türk ve Rus uyruklu 10 hayat kadını yakalandı. Mekanın sigortasız bir çalışanı da baskın sırasında gözaltına alındı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne minibüsle getirilen ya