Polis, işkence edilip sokağa atılan Ali'nin ailesini bulmak için özel ekip kurdu

Adananın Ceyhan ilçesinde dün gece polis tarafından sokakta bulunan ve vücudundaki morluklar nedeniyle işkence edildiği...

Adananın Ceyhan ilçesinde dün gece polis tarafından sokakta bulunan ve vücudundaki morluklar nedeniyle işkence edildiği tahmin edilen Ali isimli 5 yaşındaki çocuğun ailesine ulaşmak için özel bir ekip kuruldu.

Ceyhan Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen, Ali’yi dün gece saat 02.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi polis merkezi yakınında polislerin bulduğunu söyledi. Sökmen, "Çocuğun kendisini ifade etmede zorlandığından dolayı polis merkezine alındı. Ali'ye ailesi hakkında sorular sorundu. Ancak kendisini ifade edemedi. Aynı zamanda ağlaması kesilmeyen Ali’de yapılan incelemede vücudunun değişik yerlerinde morluklar ve yanık izlerine rastlandı. Bunun üzerine Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tedavi ile birlikte adının Ali olduğunu, kendisine bu acıyı ağabeyinin yaşattığını söyledi.” dedi.

Reklam
Reklam

Hastanedeki tedavisinin ardından Ali’yi Adana Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini kaydeden Emniyet Müdürü Sökmen, "Ali’nin bulunmasından itibaren, ailesine ulaşmak için özel bir ekip oluşturuldu. Sokaktaki tüm kameralar incelenmeye başlandı. Ayrıca belediyeden 'sarışın, yaklaşık 5-6 yaşlarında bulunan Ali' anons edildi. Bunun yanında tüm muhtarlıklar ve müftülüğe de bilgi verildi. Yani tüm Ceyhan Ali’nin ailesi ve yakınlarını bulmak için çabalıyor. Alinin kendisini ifade edememesi işimizi biraz daha zorlaştırdı. Ama yine elimizdeki tüm imkanları seferber ederek,ailesi ve yakınlarına ulaşmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: