Polis Kağıt Mendil Satan Çocuklara Göz Açtırmıyor

Adıyaman'da gün geçtikçe sayıları artan küçük yaştaki dilenci ve kağıt mendil satan çocuklar tehlikeye davetiye...

Adıyaman'da gün geçtikçe sayıları artan küçük yaştaki dilenci ve kağıt mendil satan çocuklar tehlikeye davetiye çıkartıyor.

Sayıları her geçen gün artan dilenciler ve kağıt mendil satan çocuklar, hem şehir trafiğini tehlikeye sokuyor hem de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu cadde ve kavşaklarda vatandaşlara zorla kağıt mendil satmak isteyen yaşı küçük çocuklar, zaman zaman tepkilere de neden oluyor. Kırmızı ışıkta duran araçların camlarına yapışıp, satış yapmaya çalışan çocuklar polisi karşılarında görünce neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Polis tarafından yakalanan çocuklar, ekip otosuna alınarak polis merkezine götürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: