Polis Kamyonet Alarmında

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan terör olaylarının ardından tüm il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Şanlıurfa polisi de saldırılarda kullanılan kapalı kamyonetler konusunda alarma geçti. Dün Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Güzelkonak Jandarma karakoluna PKK’lılar kapalı kamyonetle yanaşarak uzun namlulu silah ve roket atarlarla saldırı girişiminde bulundu. Askerlerin karşılık vermesi ile çıkan çatışmada 9 PKK’lı öldürülürken 6 asker 9 kişi hafif şekilde yaralandı.

Dün Hakkari’de ve son zamanlarda Türkiye genelinde yaşanan terör olayları güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Özellikle askeri noktalara kapalı kamyonetlerle saldırı düzenlenmesi, güvenlik güçlerini şüpheli araçlar konusunda teyakkuza halinde. Ülke genelinde tüm emniyet müdürlükleri ve askeri yetkililer terör olayları konusunda bir kere daha uyarıldı. Şanlıurfa’da da güvenlik güçleri kapalı kamyonetler konusunda alarma geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: