Polis memurlarının durumları iyi

BATMAN (İHA) - Kozluk Kaymakamı Mustafa Kamuran Ballı'nın konutuna yönelik gerçekleştirilen saldırıda yaralanan 4 polis memurunun durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Saat 21.15 sıralarında Kozluk Üçyol mevkiinde bulunan Kaymakam Ballı'nın evi, 3 yada 4 kişi oldukları tahmin edilen bölücü örgüt mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla taranmıştı. Saldırıda lojmanda nöbet tutan polis memurları Semih İmret, Hasan Torun, Halil Yurdakul ve Ahmet Aslanalp el ve ayaklarından yaralandı. Kozluk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hasan Torun, Halil Yurdakul ve Ahmet Aslan, yapılan ilk tedavilerinin ardından Özel Batman Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Konu hakkında açıklama yapan Vali Yardımcısı Tamer Orhan, yaralı polislerin hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek, saldırganların yakalanması için başlatılan operasyonların devam ettiğini söyledi. Bu arada Emniyet müdürü Arif Öksüz de Kozluk İlçesi'ne geçerek, olay yerinde incelemelerde bulundu. Kozluk'a çok sayıda takviye ekip gönderildiği öğrenildi.