Polis memuru göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede hayatını kaybetti

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Nevzat Bilhan (48) göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği Ankara...

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Nevzat Bilhan (48) göğüs ağrısı şikayeti ile gittiği Ankara Hacettepe Tıp Fakültesinde hayatını kaybetti.
Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli iken rahatsızlığı nedeniyle 4 Ekimde yıllık izne ayrılan 2 çocuk babası Bilhan, tedavi için gittiği hastanede doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
1986 yılında meslek hayatına İstanbul’da başlayan Nevzat Bilhan sırasıyla Hakkâri ve Gaziantep’te görev yaptıktan sonra 2009 yılında Osmaniye’de göreve başladı. 1 kız bir erkek çocuk babası olan Nevzat Bilhan tedavi için yıllık izine ayrıldı. Bu sürede Hacettepe Tıp Fakültesine tedavi için giden polis memurunun burada kalp kapakçılarına giden damarların tıkandığı anlaşıldı. Nevzat Bilhan doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bilhan’ın cenazesi Ankara’dan, önce Osmaniye’de eşi ve çocuklarının yaşadığı M.Akif Ersoy Mahallesi 8043 sokaktaki Doğanbey Apartmanına getirildi. Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de merhum polis memurunun eşi Ayşe İlhan’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi. Burada okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından polis memuru Nevzat Bilhan’ın cenazesi memleketi Hatay'ın Belen ilçesi Gedikli Beldesine gönderildi.
Polis memurunun memleketi Belen’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz