Polis memuru gözyaşları arasında uğurlandı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde beylik silahıyla intihar eden polis memuru Timur Sönmez(26), memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde beylik silahıyla intihar eden polis memuru Timur Sönmez(26), memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Çiğdemli köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Ereğli Devlet Hastanesinden alınan cenaze ilk olarak Sönmez ailesinin evine getirildi. Timur Sönmez ile aynı evi paylaşan meslektaşı Ali Osman Yeşilbayrak, Timur Sönmez’in herkes tarafından sevilen bir kişi olduğunu, hatta kendisinin de nişanlı olması sebebi ile düğün tarihlerinin aynı güne gelmemesi için sürekli konuştuklarını söyledi. Yeşilbayrak olayı şöyle anlattı: “Her zamanki gibi mesaiden çıkıp eve döndüm. Kapıdan girdiğimde, nöbete gideceğini bildiğim Timur’a seslendim ancak cevap alamadım. Bir kaç kez seslendim. Daha sonra salona doğru yürüdüğümde birinin yerde yattığını fark ettim. Başından kan akıyordu. Önce, başını bir yere vurduğunu sandım. Yakından baktığımda ise olayı anladım. Hemen 155 ile ambulansı arayarak haberdim.Ben de nişanlıydım. Zaman zaman düğün günlerimizi konuşuyorduk. Aynı zamana denk gelmemesi için tarih belirliyorduk. Temmuz ayı içinde önce Timur, sonra ben düğün yapacaktım. Son derece sakin bir arkadaşımızdı. Hepimiz onu örnek alıyorduk.”

Reklam
Reklam

"BENİ NEDEN KANDIRDIN OĞLUM?"
Bitkin olduğu gözlenen baba Salih Sönmez taziyeleri kabul etti. Oğlunun hiçbir sorunu olmadığını dile getiren acılı baba “Oğlumun Sakarya’ya tayini çıkmıştı. Son konuştuğumuzda bir an önce Ereğli’ye gelmek istediğini söylemişti. Ben de kendisine 5 gününün kaldığını hatırlatmıştım. Olay günü önce annesi, sonra da nişanlısı ile konuşmuş. Durumunda herhangi bir anormallik yokmuş. Hatta nişanlısına, gece nöbeti saatinde kendisini telefonla arayarak kaldırmasını istemiş. Ancak gelinim aradığında telefonu açan olmamış. Meğer o saatlerde olan olmuş. Neden böyle bir şey yaptın oğlum. Bu evin kumlarını kardeşinle birlikte taşıdın. Madem böyle yapacaktın, bu evi neden yaptırdın? Neden nişanlanmak istedin? Beni neden kandırdın oğlum. Seni düğüne beklerken cenazenle mi karşılaşacaktım?”

Sönmez, görev yaptığı Şanlıurfa’ya bağlı Viranşehir ilçesi Yenişehir Mahallesi’ndeki evinde bilinmeyen nedenle beylik tabancası ile başından kendini vurarak intihar etmişti.

Cenaze namazına Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Betni, Ereğli Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal, İlçe Trafik Amiri Kamil Usta, Sönmez’in bazı mesai arkadaşları ile köy halkı katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz