Polis Memurunu Sakat Bırakan Alkollü Ve Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı

Sakarya'da çarptığı polis memurunun bir bacağının kesilmesine neden olan alkollü ve ehliyetsiz sürücü, tutuklanarak cezaevine...

Sakarya'da çarptığı polis memurunun bir bacağının kesilmesine neden olan alkollü ve ehliyetsiz sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karasu Caddesi'nde 12 Mayıs'ta polis memuru İsmail Döre'ye (29) çarpan alkollü, ehliyetsiz ve bir gözü görmeyen sürücü M.T.(57), polis memurunun ayağının kesilmesinin ardından yeniden gözaltına alındı. Soruşturmayı yürüten savcı, Döre'nin ayağının kesildiğini belirten raporun ulaşmasının ardından süphelinin gözaltına alınması talimatını verdi. İkinci kez gözaltına alınan sürücü, savcı tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkeme, M.T'yi 'taksirle yaralama' suçundan tutukladı. Sürücü Ferizli l Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Reklam
Reklam

12 Mayıs'ta Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliği'nde görev yapan İsmail Döre ve ekip arkadaşı çevreye rahatsızlık veren bir şahsı evine bırakmak üzere ikametin bulunduğu yere yakın yol üzerinde durdukları sırada, sol gözü görmeyen, ehliyetsiz sürücü M.T, kullandığı otomobille ekip aracına çarpmıştı. Kazada ağır yaralanan Döre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 256 promil alkollü olduğu belirlenen alkollü ve ehliyetsiz sürücü 13 Mayıs'ta nöbetçi mahkemece adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmıştı. Polis memuru Döre'nin parçalanan sağ bacağı önceki gece kesilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz