Polis Merkezine Katkıda Bulunanlara Teşekkür

Düzce'nin yeni yerleşim bölgesi olan Kalıcı konutlarda hizmete giren Yenikent Polis Merkezi'nin yapımında katkısı olan...

Düzce'nin yeni yerleşim bölgesi olan Kalıcı konutlarda hizmete giren Yenikent Polis Merkezi'nin yapımında katkısı olan hayırseverlere düzenlenen yemekle teşekkür belgesi verildi.

Yenikent Polis Merkezi Lokalinde verilen yemeğe Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, iş adamları ve müdürler katıldı.

Emniyet Müdürü Ali Gezer, "Geçtiğimiz hafta katkısı olan iş adamlarımıza düzenlenen törenle teşekkür belgesi vermiştik. O toplantıya katılamayan destekçilerimiz için bugün bu programı düzenliyoruz" dedi.

Gezer, polis merkezinin örnek bir merkez olduğunu belirterek "Düzce hızla büyüyor. Bizde konutlar bölgesine bir merkez yapmak için yola çıktık. Önce hayal ettik, sonra gerçekleştirdik. Bizim bu hayalimizin gerçekleşmesinde iş adamlarımızın büyük katkısı oldu bundan dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından desteğini esirgemeyen iş adamlarına teşekkür belgesi verildi. Belge töreninin ardından İş adamlarına Emniyet Müdürü Ali Gezer Polis merkezini gezdirdi ve bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: