Polis Motosiklet Hediye Edecek

Urfa Polisi ‘Kaskım Başım Üstüne’ kampanyası kapsamında bir kişiye çekilişle tam donanımlı motosiklet hediye edecek.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘Kaskım Başım Üstüne’ kampanyası kapsamında bir kişiye çekilişle tam donanımlı motosiklet hediye edecek.

Şanlıurfa'da ''Trafikte Yaşayalım Yaşatalım Projesi'' kapsamında yürütülen ''Kaskım Başım Üstüne'' kampanyasında düzenlenecek çekilişle 1 kişiye motosiklet verilecek.

Bugün Şanlıurfa Belediye Binası önünde başlatılan Kampanya bir ay devam edecek. Bir ay boyunca devam edecek olan kampanyaya katılmak isteyenlerin şehir merkezinde günün farklı saatlerinde motosikleti ve kaskıyla seyir halindeyken gördükleri görevli trafik veya toplum destekli polis ekiplerine söz konusu çekiliş kuponunu doldurtarak çekilişe katılabilecek.

Reklam
Reklam

Aralık ayı sonunda form dolduran motosiklet kullanıcıları arasında çekiliş düzenlenecek. Düzenlenecek çekilişle 1 kişiye motosiklet, 10 kişiye ise tam donanımlı sürücü kıyafeti hediye edilecek.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Enver Başar, projeyle hedeflerinin kent genelinde kask takma oranını yüzde 95'e çıkarmak olduğunu kaydetti.

Bu sırada yoldan geçen motosiklette bulunan iki kişi başında kask olduğu için çekilişe katılmaya hak kazandı. Vatandaşlar kask takmanın hayati önem taşıdığını belirterek projeyi düzenleyen Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: