Polis Myo Müdürü Turfan’dan Ziyaret

Kastamonu Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.Son olarak Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman...

Kastamonu Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Son olarak Kastamonu Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Turfan, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Erkan Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Turfan, ziyaret sırasında Gazeteciler Cemiyeti hatıra defterine şu cümleleri kaleme aldı: “Yeni Başkan ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Yeni yerinde yeni yönetimin başarılı hizmetler sunacağından şüphem yoktur. Basının ülkemiz genelinde ve yerelde Kastamonu’muzda duyarlı yayıncılık hizmetlerinde bulunduğunu görmekten memnuniyet duymaktayım. Kamu hizmetlerinin geliştirilmesinde olumlu katkılarının olduğunun bilinciyle, yeni mekanları ile birlikte yeni yönetime de görevlerinde başarılar diliyorum”

Reklam
Reklam

Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Turfan ile birlikte Boks Antrenörü Yılmaz Kırkbeşoğlu, İnebolu Postası Gazetesi Sahibi Cemal İlyasoğlu ile Radyo Birinci Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Kendirci’de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: