“polis Ne İş Yapar”

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği, Atatürk İlköğretim Okulu ana...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği, Atatürk İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti.

TDP Polis memurları Birol Demirmen, Şenol Şen, İsmail Düzdağ ve Zeynep Erol Bakır tarafından yapılan ziyarette, anaokulu öğrencilerine, polisin tarifi ve ne iş yaptığı konusunda çizgi film eşliğinde bilgi verildi. TDP yetkilileri, öğrencilere okula geliş ve gidişlerinde mutlaka aile büyüklerinin eşlik etmeleri gerektiğini söyledi.

Minik öğrencilere tanımadıkları kişilerle konuşmamaları ve onlarla bir yere gitmemeleri gerektiğini anlatan polis memurları, öğrencilerden anne babalarının izni olmadan uzun süre internette durmamaları, tanımadıkları kişilerle arkadaşlık kurmamaları ve kişisel bilgilerini paylaşmamalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: