Polis noktasına saldırı; 2 yaralı

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde teröristlerin kaymakamlık konutundaki polis noktasına düzenlediği saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

Bingöl'ün Genç İlçesi'nde PKK'lı teröristler kaymakamlık konutundaki polis noktasına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

TUNCELİ'DE SALDIRI; 2 ŞEHİR

PUSULAR VAR DAYANAMIYORUZ

Genç Kaymakamlığı'nın konutununa PKK'lı teröristler, bugün saat 00.00 sıralarında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda noktada bulunan polis memurları Ali Helvacı ile Abdullah Gökçe, yaralandı. Teröristler bir araçla düzenledikleri saldırının ardından olay yerinden hızla kaçtı. Teröristlerin bir süre sonra araca terk ettikleri ve gasp ettikleri başka bir araçla kaçtıkları belirlendi. Kaçan teröristleri yakalamak için başta Bingöl olmak üzere çevre illerde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Saldırıda yaralanan 2 polis memuru Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

VALİ YARALI POLİSLERİ ZİYARET ETTİ Devlet Hastanesinde yaralıları ziyaret eden Vali Mustafa Hakan Güvençer olayla ilgili şunları söyledi. " Bu gece saat 12.05 sularında Genç İlçe Merkezinde Kaymakamlık lojmanına bir araçtan uzun namlularla açılan ateş sonucu Kaymakamlık lojmanında nöbet bekleyen iki güvenlik görevlisi arkadaşımız afif şekilde yaralanmışlardır. Olayı mutakip Emniyet ve Jandarma unsurlarıyla saldırganların tüm kaçış istikametlerinde gerekli güvenlik tedbiri alınmış şu anda hem ilçe merkezinde hem kaçış istikametlerinde operasyonlar devam etmektedir. Yaralı kardeşlerimiz için endişeye gerek yok. Bir arkadaşımız sağ femörden giren bir kurşunla hafif yaralı diğer arkadaşımız sol ayak tabanında bir kurşun sıyırmasıyla hafif yaralandı. Ben hem genç ilçemizde meydana gelen menfur olayda yaralanan polis memuru arkadaşlarımız için ve hem anı gece Tunceli de yaşadığımız menfur saldırıda şehit olan Polis memuru arkadaşlarımız ve ölen polislerimiz için Hem Allahtan rahmet ve yaralanan polislerimiz için acil şifalar diliyorum" dedi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Polis noktasına saldırı; 2 yaralı | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz