Polis Olay Yerindeki Kamera Kayıtlarını Inceliyor

İstinye Polis Merkezi'ne bombalı ve silahlı saldırıda bulunan, Avcılar’da bir polis memurunun yaralanmasına neden olan...

İstinye Polis Merkezi'ne bombalı ve silahlı saldırıda bulunan, Avcılar’da bir polis memurunun yaralanmasına neden olan ve dün akşam da Sarıyer'de kendisini durduran polis memurunu yaralayan Servet G.’nin yakalanmasının ardından polis olay yerindeki kamera kayıtlarını inceliyor.Hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sarıyer Ferahevler Adnan Kahveci Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde kendisini durduran polis memurunu silahla yaralayan ve kaçan Servet G.’nin yakalanmasının ardından polisin incelemesi sürüyor. Gece boyu çalışan polis ekipleri gün ağarınca tekrar olay yerine gelerek işyerlerinin ve mobese kameralarını inceliyor.

Reklam
Reklam

Olay yerindeki kan izleri hala dururken görgü tanığı bir vatandaş silah seslerini duyunca hemen koşarak olay yerine geldiğini belirterek, “4-5 el silah esi duydum. Geldiğimde karman çorman olmuştu buralar. Polis memuru yerde kanlar içinde yatıyordu, hemen taksiye atıp götürdüler.” Şeklinde konuştu.

Öte andan olaydan sonra yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: