Polis Selzedeler İçin Kurban Kesip Etini Dağıttı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Ankara Polis Koleji öğrencileri sel felaketinden dolayı kurban kesip bir daha...

Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Ankara Polis Koleji öğrencileri sel felaketinden dolayı kurban kesip bir daha bu tür afetleri olmaması için dua ederek, kurbanlık hayvanın etini selzedelere dağıttılar.

Samsun polisi ile yaz kampı için Samsun'a gelen Ankara Polis Koleji öğrencileri, örnek bir davranışta bulunarak 14 kişinin ölümüyle sonuçlanan sel felaketinin yaşandığı Samsun'da bir tür doğal afetlerin bir daha yaşanmaması için dua edip kurban kestiler. Kurbanlık dana alımına kolej öğrencileri harçlıklarıyla destek verdiler.

Reklam
Reklam

Kesilen kurban eti Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından sel felaketinde zarar gören Canik ilçesinin Yavuz Selim Mahallesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Yeşilova Mahallesi'ndeki ailelere dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: