Polis Sergisi Açıldı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından araç gereç sergisi...

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından araç gereç sergisi açıldı.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle yapılan atletizm yarışmasında dereceye giren sporculara ödül ve madalyaları verildi.

Madalya ve hediye dağıtım törenin ardından Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli şubelerinin kullandıkları silah, araç ve gereçler sergisi açıldı. Açılışın ardından sergide bulunan silah, araç ve gereçlerle protokol üyeleri yakından ilgilenerek, bilgi aldılar.

Reklam
Reklam

Serginin gezilmesinin ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin ‘Atak’ isimli narkotik köpeği araca gizlenmiş uyuşturucu maddeyi bulmasıyla ilgili gösteri sunuldu.

Vali Mahmut Demirtaş, Polis Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en köklü kurumlarından olan ve kurulduğu günden bugüne 168 yıllık geçmişi, bilgi birikim ve tecrübesiyle görevini başarıyla sürdürmektedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, insanımızın mutluluğunu ve huzurunu temel hedef kabul eden ve bu amaçla 24 saat esasına dayalı fedakarca hizmet sunan Polis Teşkilatı'mızın 168. yılını tebrik ediyor, emniyet mensuplarımıza ve ailelerine de sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Etkinliği Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Büyükkaramuklu, TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile emniyet teşkilatı katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: