Polis suç ve suçlulara göz açtırmıyor

Gaziantep Emniyeti Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından 7 tabanca 0,61 gr Metamfetamin maddesi ele geçirdi.Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan denetimlerde, 7 adet tabanca ve 1 adet Alüminyum folyoya sarılı 0,61 gr Metamfetamin maddesi ile çeşitli tabanca parçaları ve tabanca malzemeleri ele geçirildi.Ayrıca, araç içinde bulunan 2 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten adli işlem yapıldı.

Gaziantep Emniyeti Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından 7 tabanca 0,61 gr Metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekiplerince şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan denetimlerde, 7 adet tabanca ve 1 adet Alüminyum folyoya sarılı 0,61 gr Metamfetamin maddesi ile çeşitli tabanca parçaları ve tabanca malzemeleri ele geçirildi.
Ayrıca, araç içinde bulunan 2 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten adli işlem yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz