Polis, Sulama Kanalına Düşen Çocuğu Arıyor

Adana'da su altı polisi, kız kardeşinin 'ağabeyim suya düştü' iddiası üzerine 6 yaşındaki İsmail Mete...

Adana'da su altı polisi, kız kardeşinin 'ağabeyim suya düştü' iddiası üzerine 6 yaşındaki İsmail Mete Çınar'ı sulama kanalında arıyor.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre, kız kardeşi 4 yaşındaki Emine ile birlikte oyun oynamak için parka giden 6 yaşındaki İsmail Mete, bir ara evlerinin yakınından geçen sulama kanalına gitti. Komşuları, ağabeyi ile oynayan küçük kızın bir süre sonra eve gelerek, "Ağabeyim suya düştü" deyip ağladığını söyledi. Bunun üzerine polise haber veren yakınları ile emniyet sualtı ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri, küçük İsmail Mete'yi bulmak için seferber oldu. Su altı polisi, arama yaparken küçük çocuğun annesi Özlem ile anneannesi fenalık geçirdi. Küçük Emine de arama çalışmalarını üzüntü içinde izledi. İsmail Mete'yi arama çalışmaları sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: