Polis Tarafından Vurulan Genç Toprağa Verildi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle bir polis memuru tarafından silahla vurularak öldürülen Ayvalık...

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle bir polis memuru tarafından silahla vurularak öldürülen Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Cimli'nin oğlu Tuğrul Cimli (17), Kocaeli’nin Darıca İlçesinde toprağa verildi.

İlçede görevli polis Hüseyin A. (45), kızını rahatsız ettiğini düşündüğü komşusu Tuğrul Cimli ile konuşmak üzere otomobiliyle Cennet Tepesi mevkiine götürdü. İddialara göre, polis memuru, genç ile bir süre konuştuktan sonra tabancasıyla ateş etti ve emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Reklam
Reklam

Olay yerinde hayatını kaybeden Cimli'nin cesedi otopsi yapılması amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Daha sonra ailesi tarafından morgdan alınan ceset Kocaeli’nin Darıca İlçesi Akminare Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Darıca Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: