Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü

Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümü Sivas'ın Suşehri ilçesinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Polis Teşkilatı'nın 167. yıldönümü Sivas'ın Suşehri ilçesinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde, Suşehri Emniyet Müdürlüğü tarafından Şahinler Camii'nde öğlen namazı öncesi okutulan mevlidi şerifin ardından, namaz çıkışında vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi. Dağıtım programında kısa bir konuşma yapan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümünü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugün ise mevlit okutuldu ve vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikramında bulunuyoruz. Ebediyete intikal eden tüm polislerimize ve şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Ayrıca gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Pilav ve ayran ikramına, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ve polis ekipleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: