Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümü kutlamaları Balıkesir'de birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümü kutlamaları Balıkesir'de birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Polis Haftası münasebetiyle makamında birçok ziyaretçiyi kabul etti. Bu ziyaretçilerin kuşkusuz en dikkat çekicisi minikler ve engelli öğrenciler oldu. Albay Tayyar - Nuran Oğuz İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettikleri Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a kendi yaptıkları elişi faaliyetlerini hediye ettiler. Makamında kabul ettiği çocuklarla büyük bir mutluluk yaşayan Emniyet Müdürü Ömer Aydın, minikleri sevip sohbet etti. Anasınıfı öğrencilerinden sonra ise polis üniformalı engelli öğrenciler Ömer Aydın'ın konuğu oldu. Öğrenme güçlüğü çeken İl Özel İdare Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenlerinin eşliğinde Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar. Üzerlerindeki polis kıyafetleriyle büyük bir mutluluk yaşayan engelli öğrencilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Ömer Aydın, resmi kutlamaların yapılacağı yarın bu öğrencilerin çarşı merkezinde devriyeye çıkarılacaklarını, 3 yıldır uyguladıkları bu uygulamanın diğer illerden de örnek alındığını, amaçlarının toplumun bu konudaki dikkatini onların üzerine yöneltmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

MAKAMDA MÜZİK ZİYAFETİ

Bu arada, Emniyet Müdürünün makamındaki son misafirleri Roman müzisyen gençler oldu. İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin geliştirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Karesi Umut Ateşi isimli proje kapsamında Roman gençler Balıkesir Musiki Derneği çatısı altındaki Balıkesir Türk Müziği Korosu'nda müzik eğitimine alındı. koro öğretmenlerinin nezaretinde bu eğitimlerini titizlikle yürüten Roman gençler ellerinde müzik aletleriyle beraber ziyaret ettikleri Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a makamda müzik ziyafeti sundular. Hem çalıp hem söyleyen Roman gençler Emniyet Müdürüne çiçek verip Polis Haftasını kutladı. Birbirinden renkli ziyaretçilerin hediyeleriyle son derece değişik ve keyifli bir gün yaşayan Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Balıkesir'de polis-halk bütünleşmesini en güzel örnekleriyle yaşadıklarını ifade etti.

Polis Haftası etkinlikleri yarın düzenlenecek resmi geçiş ve diğer etkinliklerle sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: