Polis Teşkilatının 167. yıl dönümü -İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan veeşi Zeliha Gurulkan resepsiyon verdi

Nevşehir Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan ve eşi Zeliha Gurulkan, polis teşkilatının 167. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.

Nevşehir Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan ve eşi Zeliha Gurulkan, polis teşkilatının 167. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Topuzluhan Sosyal Tesisleri'nde verilen resepsiyonda, Gurulkan personelinin polis haftasını kutladı.

Polis teşkilatının 167. yıl dönümü nedeniyle hazırlanan özel pastayı da Gurulkan ile eşi Zeliha Gurulkan, Vali Abdurrahman Savaş ve eşi Hafize Savaş kesti.

-Gazeteciler Cemiyeti'nden teşekkür plaketi

Resepsiyonda ayrıca, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından Gurulkan'a başarılı hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Reklam
Reklam

Gurulkan'a plaketini Yönetim Kurulu adına Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer verdi.

Resepsiyona Vali Savaş ile Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras'ın yanı sıra kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Nevşehir'de polis teşkilatının 167. yıl dönümü kutlamaları yarın Şehitlik'te düzenlenecek tören ve resmi geçit töreni ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: