Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis üniforması giyen anaokulu öğrencileri Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı ziyaret etti.

Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında polis üniforması giyen anaokulu öğrencileri Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı ziyaret etti.

Ziyarette Sağlam, sohbet ettiği çocuklara hediyeler verdi. Çocukların, trafik kurallarıyla ilgili aileleri uyaran bazı mesajları okuduğu ziyarette polisler ve çocuklar trafik kurallarının anlatıldığı çizgi film izledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlam, çocukların özellikle emniyet kemeri konusunda çok hassas olduğunu ve bu durumun mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Trafikte yaşanan kazaların çoğunun yüksek hızdan oluştuğunu, bu kazaların ölümle sonuçlanmasının emniyet kemeri takmamaktan kaynaklandığını belirten Sağlam, çocukları çizgi filmlerle bu konuda eğiterek ailelerini uyarmaya çalıştıklarını dile getirdi.

İnsanların trafikte doğru bildiklerini davranışa dönüştürmesi gerektiğine dikkati çeken Sağlam, herkesin hakkına saygılı olunması halinde kazaların önüne geçilebileceğini kaydetti. Sağlam, hayattan çıkarılan derslerin kurala dönüştüğünü ve insanlığın huzuru, güveni ve sağlığı için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: