Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk polisini "Cumhuriyetin...

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk polisini "Cumhuriyetin ve kanunların düşmanlarına karşı bir kalkan" olarak nitelemiştir” dedi.

Başkan Çağlayan Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile yayımladığı mesajda; “Köklü geçmişi ile kendini devamlı yenileyerek gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan polis teşkilatımız, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman başarıyla yerine getirmektedir. Bu zor görevde polislerimizin milletine olan saygıları, insan hakları ve hukukun üstünlüğüne bağlılıkları onların ne kadar onurlu bir görevi yerine getirdiklerini gösterecektir.

Reklam
Reklam

Bu hassas görevi yerine getiren bütün Polis Teşkilatımıza ve İlimizde vatandaşlarımızın güvenliğini, huzurunu ve kamu düzenini en iyi şekilde sağlayan polislerimize teşekkür ediyorum. Yerine getirdikleri görevin fazlası ile farkında olan Polis teşkilatımızın bütün mensuplarına bir kez daha görevlerinde başarılar diliyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum” kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: