Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yılı

İZMİR (A.A) - İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, "Kuruluşumuzun 168. yılında da kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında,

İZMİR (A.A) - İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, "Kuruluşumuzun 168. yılında da kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında, hukukun üstünlüğüne inanarak, yılmadan ve yorulmadan sürdüreceğimize söz veriyoruz" dedi.

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü İzmir'de törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk anıtına çelenk konuldu.

İzmir Emniyet Müdürü Bilkay, törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının kurulduğu günden itibaren köklü bilinci, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkın huzuru, refahı ve mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak 24 saat görevinin başında olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Bilkay, şunları kaydetti:

"Teşkilat olarak yaptığımız görev ve yüklendiğimiz sorumluluğun oldukça hassas olduğunun bilincindeyiz. Türk polis teşkilatımız gerek bilgi birikimi gerekse kendisini sürekli geliştirme hedefi ile teknolojik gelişmelere ayak uydurarak suç ve suçlularla mücadelesindeki başarılara her gün bir yenisini daha ekleyerek görevini büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir. Emniyet teşkilatı olarak kuruluşumuzun 168. yılında da kutsal görevimizi hedef doğrultusunda, ilke ve inkılapların ışığında, hukukun üstünlüğüne inanarak, yılmadan ve yorulmadan sürdüreceğimize söz veriyoruz."

Muhabir: Hüseyin Bağış

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: