Polis Teşkilatının 168. Yılı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Antalya'nın Finike ilçesinde, Polis Teşkilatı'nın 168. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta çerçevesinde okullarda düzenlenen...

Antalya'nın Finike ilçesinde, Polis Teşkilatı'nın 168. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta çerçevesinde okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye geren öğrencilere Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu ve Jandarma Komutanı Adem Çolak tarafından hediyeler verildi.

Kutlama, önce Yunuslu Park'ta Atatürk anıtına çelenk konularak başladı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Törende, vatanın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruma, kanun hakimiyetini sağlayarak suç işlemeye yönelik davranışları önleme ve suç faillerini yakalayıp adalete teslim etmenin teşkilatın en temel görevlerinden olduğu vurgulandı.

Reklam
Reklam

Ortaokullar arası düzenlenen 'Polis' konulu kompozisyonla birinci olan Toros Finike Koleji öğrencilerinden Rümeysa Küçük ile şiir dalında Sancak Ortaokulu'ndan Selim Aksoy'a hediye verildi. Aynı dallarda derece alan ilköğretim öğrencileri de çeşitli hediyelerle sevindirildi. Etkinlikler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: