Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gürpınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen öğrenciler, ekip araçlarıyla ilçe turu attı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gürpınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen öğrenciler, ekip araçlarıyla ilçe turu attı. Etkinlikler kapsamında, Otbiçer Mahallesi'ndeki Yavuz Selim İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek, polisleri ziyaret etti. Burada polis haftasını anlatıp, öğrencilerin sorularını cevaplayan İlçe Emniyet Amiri Rıdvan Dal, daha sonra öğrencilere birimleri tanıttı. İkram ve hediyelerin verilmesi sonrası öğrenciler, polis araçlarıyla ilçe merkezinde gezdirildi. Hafta ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Emniyet Amiri Dal, "Teşkilatımızın 169. yıl dönümünü çelenk töreniyle kutlamak isterdik. Ama tören yerimiz depremde hasar görüp yıkıldığından dolayı çelenk koyma töreni gerçekleştiremedik. Maddi durumları iyi olmayan vatandaşlar için kurban kestirdik ve hazırlamış olduğumuz gıda yardımlarını dağıttık" diye konuştu. Etkinliklerin, merkez camide şehitler için okutulacak mevlitle son bulacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: