Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıl dönümü -Ordu Belediye Başkanı Torun: -"Halkımızın güvenliği ve huzurunun teminatı olanpolis teşkilatımızı yaptıkları kutsal görevden dolayıkutluyorum"

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Torun, mesajında, polislik mesleğinin zor şartlarda icra edildiğini belirtti.

Emniyet teşkilatının kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeni ile halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için olağan üstü çaba gösteren kurumların başında geldiğini ifade eden Torun, şunları kaydetti:

"Yetkilerini yasalarımızdan, desteğini halkımızdan alan emniyet teşkilatımız, demokratik düzenin olduğu gibi toplumsal yaşantımızın da en önemli teminatlarından biridir. İlimizde huzur ve asayişin sağlanması Ordulu vatandaşlarımızın yasalara gösterdiği saygının yanında, ilimizde görev yapan polislerimizin de ciddi görev anlayışı ve sağduyulu yaklaşımı sonucudur. Ordu Belediye Başkanı olarak halkımızın güvenliği konusunda emniyet teşkilatımızın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ve halkımızı kucaklayarak görev yapacağına yürekten inanıyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliği için görevleri başında hayatını kaybeden şehitlerimizi ve yaralanan gazilerimizi saygıyla anıyor, halkımızın güvenliği ve huzurunun teminatı olan polis teşkilatımızı yaptıkları kutsal görevden dolayı kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: