Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

KAYSERİ (AA) - Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında, polisler ile basın mensupları arasında futbol maçı düzenledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında, polisler ile basın mensupları arasında futbol maçı düzenledi. Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde yapılan maçta, polislerin teknik direktörlüğünü Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yaptı. Büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı basın mensupları 2-1 kazandı. Karşılaşmayı, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, polisler ve çok sayıda davetli izledi. Karşılaşmanın sonunda teknik direktör Karaman'a günün anısına plaket verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: