Polis Tiyatro Ile Uyuşturucunun Zararlarını Anlattı

GAZİANTEP, Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 8'incisi yapılan tiyatro etkinliğine ortaokul ve lise öğrencileri katıldı.

GAZİANTEP, Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 8'incisi yapılan tiyatro etkinliğine ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. '18 yaşım' isimli oyunda 18 yaşındaki genç bir kızın uyuşturucu kullanması ile hayatının nasıl karardığı anlatılıyor. Öğrencilerin ilgiyle izlediği tiyatro oyunu öncesi konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, özellikle çocuk ve genç nüfusun uyuşturucuya karşı bilinçlendirilmesi gerektiğini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz