Polis, Yaşlı Kadının Düşürdüğü 25 Bin Lirayı Alan Adamı Arıyor

Sakarya'da esnaflık yaparak geçimini sağlayan yaşlı kadının, yolda düşürdüğü 25 bin lirayı alan kişi, polis...

Sakarya'da esnaflık yaparak geçimini sağlayan yaşlı kadının, yolda düşürdüğü 25 bin lirayı alan kişi, polis tarafından her yerde aranıyor. Polis, güvenlik kamera görüntülerinden şahsa ulaşmaya çalışıyor.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinden her gün Adapazarı'na gelerek katlı pazaryerinde zeytin, peynir satan Arife Demir, iki hafta önce borçlarını ödemek için 25 bin lirasını yanına alarak iş yerine doğru yola çıktı. Eski İtfaiye Caddesi'nde otomobilden inen yaşlı kadın, çanta içindeki parasını yere düşürdü. Parasının düştüğünü fark etmeyen yaşlı kadın, tezgahının başına giderken bir kaç dakika sonra yoldan geçen bir erkek şahıs, yoldaki para dolu çantayı alarak olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra parasını düşürdüğünü fark eden yaşlı kadının müracaatı üzerine polis, yaşlı kadının yürüdüğü güzargahtaki güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri incelemeye aldı.

Reklam
Reklam

Yapılan araştırma sonucunda, yaşlı kadının otomobilden indikten hemen sonra yere düşürdüğü para dolu çantanın yoldan geçen bir kişi tarafından alındığı belirlendi.

Parayı alırken görüntülenen kişinin yeni bir görüntüsü daha ortaya çıktı. Görüntüde, şahsın bir iş yerinden alış veriş yaptıktan sonra elindeki poşetle parayı bulduğu yöne doğdu gidişi yer alıyor. Polis, eşgalini tespit ettiği şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: