Polis, yayaya çarpıp kaçan otomobili, 500 aracı inceleyerek buldu

Kırşehir’de evine gitmek isteyen yayaya çarparak ağır yaralayan aracın sürücüsü yakalandı. Zanlının, kaza yerinden korktuğu...

Kırşehir’de evine gitmek isteyen yayaya çarparak ağır yaralayan aracın sürücüsü yakalandı. Zanlının, kaza yerinden korktuğu için kaçtığını söylediği öğrenildi.
Geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde Güneykent yolu üzerinde, ana yoldan karşıya geçmek isteyen Ahmet T. İsimli vatandaşa otomobil çarpmıştı. Kaza sonrasında şahsa çarpan araç olay yerinden kaçmıştı.
Kırşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine Emniyet Müdürü Metin Aşık'ın talimatı ile harekete geçen polis, olay yerinde düşen araç parçalarını inceledi. Parçalardan yola çıkan ekipler, aracın eski model bir araç ve sarı renkte olduğunu tespit etti.
Kırşehir genelinde bütün eski sarı renkte bulunan araçları inceleyen ekipler, hasarlı araçlar üzerinde yoğunlaştı. Ekipler daha sonra sanayide bulunan tamircileri uyararak, hasarlı sarı renkte bir araç gelince hemen kendilerine bilgi verilmesini istedi. Daha sonra aracın 40 AK 647 plakalı otomobil olduğunu tespit eden ekipler sürücü Murat A.’yı gözaltına aldı.
Şahıs polise verdiği ifadesinde Gaziantep’ten memleketi Kırşehir’e geldiğini ve olay saatinde şahsa çarptığını söyledi. Murat A., “Yoldan giderken bir şahsa çarptım. Aracın içerisinde ailem de vardı. Korktuğum için durmadım. Pişmanım.” dedi.
Daha sonra şahıs işlemleri yapılmak üzere Ahi Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.
Öte yandan kazada ağır yaralanan Ahmet T.’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz