Polise Küfür Eden Göstericilere Tepki

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “Polislerimize küfreden...

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, “Polislerimize küfreden kişilerin annelerini, biz affetmiyoruz, ellerini de öpmüyoruz. Çünkü onlar iyi bir evlat yetiştirememişler, o küfürbazlarının anneleri, evlatlarının kulaklarını çekip, vatandaşın önünde, annelerin özür dilemesini bekliyoruz" dedi.

Gezi Parkı olaylarında göstericilerin emniyet güçlerine yönelik saldırılarından tüm polislerin ve vatandaşların rahatsızlık duyduğunu belirten EMŞAV Karadeniz İl Temsilcisi Bilal Erim, gösterilen tavrı kınadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Erim, “Polislerimize küfreden kişilerin annelerini, biz affetmiyoruz, ellerini de öpmüyoruz. Çünkü onlar iyi bir evlat yetiştirememişler, o küfürbazlarının anneleri, evlatlarının kulaklarını çekip, vatandaşın önünde, annelerin özür dilemesini bekliyoruz. Ben emekli polisim, iki evladım da şu an polis. Bu küfür olayının zoruma gittiğini söyleme isteğini hissettim. Bütün polislerimizle ve evlatlarımla gurur duyuyorum, vatanıma, milletime hizmet etmenin onurunu yaşıyorum. Bana onur yaşamak düşerken, size küfür yakışır ancak. Benim polisime, askerime küfredenleri ben kırık, çapsız olarak değerlendiriyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: