Polisgücü Basketbol Takımı Play Off’a Yükseldi

Siirt’i 3. Lig'de temsil eden Polisgücü basketbol takımı gruptaki rakiplerini yenerek play off eleme turuna...

Siirt’i 3. Lig'de temsil eden Polisgücü basketbol takımı gruptaki rakiplerini yenerek play off eleme turuna yükseldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu 3. Lig C grubunda mücadele eden Siirt Polisgücü basketbol takımı, bölgesel lig ve eleme turunda yaptığı mücadele sonunda Türkiye’deki en iyi 36 takım arasına girmeye hak kazandı. Polisgücü Basketbol Takımı Menajeri ve Spor Uzmanı İrfan Tekin, bölgesel ligde toplam 86 takımın kıyasıya mücadele ettiğini ifade ederek, “Grubumuzda yer alan Boluspor, Pamukkale Üniversitesi, İstanbul Basketspor, Adanaspor ve Tokat Zilespor takımlarıyla yaptığımız müsabakalar sonucunda elde ettiğimiz başarılarla bir üst tura yükseldik. 3. lig play-off eleme turuna çıkmaya hak kazanan takım, Siirt’in basketbol tarihinde ilk kez Türkiye’nin en iyi 24 takımı arasına girmeyi başardı. Hedefimiz 2. lige bu kadar yaklaşan takımın bu başarısını sürdürmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Siirt Polisgücü basketbol takımı, eleme turundaki rakibi Ankara DSİ ERA sporu da geçmesi durumunda Türkiye’nin en iyi 12 takımı arasına girmeye hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: