Polisi Görünce Kaçan Şahıslar, Geri Dönünce Yakalandı

Malatya’da polis ekiplerinin kendilerini görmesiyle çaldıkları malzemeleri bırakarak kaçan 2 şüpheli geri dönünce, pusuya yatan...

Malatya’da polis ekiplerinin kendilerini görmesiyle çaldıkları malzemeleri bırakarak kaçan 2 şüpheli geri dönünce, pusuya yatan ekiplerce yakalandı.

Olay, Hacıabdi Mahallesi’nde meydana geldi. Gece polisi arayan bir vatandaş 2 şüpheli şahsın ellerinde çok sayıda bakır eşya, çamaşır makinesi ve banyo kazanı ile gittiğini bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekiplerini gören Ömer T. (19) ve Mehmet A. (19) adlı şüpheliler, yanlarındaki malzemeleri bırakarak kaçtılar. Ancak Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerin geri gelebilecekleri ihtimali üzerinde çevrede pusu kurarak beklemeye koyuldular.

Reklam
Reklam

Polis ekiplerinin bölgeden gittiğini sanan iki kafadar, bıraktıkları çalıntı malzemeleri geri almaya gelince polis ekiplerince yakalandılar. Yapılan araştırmada malzemelerin bir evden çalındığı tespit edildi. Her iki şüphelide gözaltın alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: