Polisi Görünce Uyuşturucuyu Yakmaya Çalıştıkları Iddiası

Konya'da polisi görünce ellerindeki uyuşturucuyu yakmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Konya'da polisi görünce ellerindeki uyuşturucuyu yakmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğanlar Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu bulunduğunu tespit etti.

Harekete geçen ekipler, söz konusu adrese gittiğinde Yaşar Ç. (48), Cemal K. (44) ve Ali Rıza Ç'yi (34), polis baskınını fark ederek ellerindeki uyuşturucuyu yakmaya çalışırken yakaladı.

Evde yapılan aramada 26 adet uyuşturucu hap, satışa hazır 2 paket esrar, 16 paket de eroin ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan kentte yol kontrolü sırasında bir otobüste yapılan aramada battaniyeye sarılı halde bulunan 4 kilo 750 gram esrar ile ilgili gözaltına alınan Erol S. (23), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Metin Bolat / Murat Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: