Polisin Alkol Kontrolü Uygulamasında Çok Sayıda Aracı Kontrol Edildi

İlçede farklı saatlerde düzenlenen uygulamalarda araç içerisinde bulunan şahısların kimlik kontrolü yapılırken, araçlar da trafik...

İlçede farklı saatlerde düzenlenen uygulamalarda araç içerisinde bulunan şahısların kimlik kontrolü yapılırken, araçlar da trafik yönünden denetlendi.

Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Trafik ekipleri ile ortaklaşa gerçekleştirilen uygulamada evrak, bozuk ışık, emniyet kemeri ve alkol kontrolü gerçekleştiren trafik ekipleri çok sayıda aracı sorgulamadan geçirdi. Uygulamalardan memnun olduklarını belirten araç sürücüleri, " Yolda can güvenliğimizi sağlayan polislere teşekkür ediyoruz. Daha güvenli bir şekilde trafikte olmak bizleri memnun ediyor. Alkollü sürücülerin trafiğe çıkmasını istemiyoruz. Onlarca insanımız alkol nedeniyle trafikte hayatını kaybediyor" dediler.

Reklam
Reklam

Alkollü araç kullanan şoförlere ve araçlarda eksik evrak bulunduran sürücülere cezai işlem uygulandı. İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Necip Torun, uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği bilgisini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz