Polisin Attığı Biber Gazı Nedeniyle Gazeteciler De Zor Anlar Yaşadı

Taksim'de polis ve göstericiler arasında yaşanan diyaloglar dikkat çekti. Bazı sağduyulu göstericilerin olayları yatıştırmak için...

Taksim'de polis ve göstericiler arasında yaşanan diyaloglar dikkat çekti. Bazı sağduyulu göstericilerin olayları yatıştırmak için polisle eylemci grup arasına girdiği görüldü. Grup polise direnince müdahale de kaçınılmaz oldu. Polisin müdahalesinden alanda görev yapan gazeteciler de etkilendi.

Taksim'de gün boyu devam eden olaylarda göstericilerle polis arasında zaman zaman çatışmalar ve ilginç diyaloglar yaşandı. Göstericileri uyaran polis, "Müdahale etmeyeceğiz, lütfen sakin olun" şeklinde anonslar yaptı. Zaman zaman sağduyulu eylemcilerin de polisin yanına gelerek, "Lütfen müdahale etmeyin, taş atmayacağız" dediği görüldü. Ancak eylemciler polise taş atmaya devam edince müdahale de kaçınılmaz oldu. Olaylar sırasında hafif yaralanan bazı polisler de ambulansa taşındı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, polisin müdahalesi sırasında gazetecilerin de zor anlar yaşadığı görüldü. Biber gazından etkilenen gazeteciler, maske takarak haberlerini yazmaya çalıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: