Polisler, depremzede çocukları Fetih 1453 filmine götürdü

Toplum Destekli Polisler, Van’da yaşanan depremlerin ardından psikolojisi bozulan depremzede çocukları sinemaya götürdü. Uzun bir...

Toplum Destekli Polisler, Van’da yaşanan depremlerin ardından psikolojisi bozulan depremzede çocukları sinemaya götürdü. Uzun bir zamandan sonra tekrar sinemaya gitmenin sevincini yaşayan çocuklar, Fetih 1453 filmini izleyerek İstanbul fethini görsel olarak öğrenmiş oldu.

Van’da meydana gelen depremlerin ardından uzun süredir kapalı kalan ve Fetih 1453 filmiyle tekrar perdelerini açan sinemalar şimdi de depremzede çocukları ağırlıyor. İmkansızlık nedeniyle sinemaya gidemeyen ve sinemayla ilk kez tanışan depremzede çocuklar, Toplum Destekli polisler tarafından 1453 Fetih filmine götürüldü. Uygulama sayesinde bir hafta boyunca İlköğretim öğrencilerinin gideceği Fetih 1453 filmiyle 500 öğrenci tekrar sinemayla tanışacak.

Reklam
Reklam

Sinemaya hiç gidemeyen ve deprem dolayısıyla da psikolojilerinin bozulduğunu söyleyen depremzede öğrenciler, “Deprem dolayısıyla uzun zamandır sinemaya gidemiyorduk. Şimdi Polis abilerimizin sayesinde sinemaya tekrar geldik. Film çok güzel, herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Toplum Destekli Polis ekipleri ise depremzede öğrencilerin psikolojisinin az da olsa düzelmesi için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz