Polisler ile birlikte “hayata evet”

“Hayata Evet” projesi adı altında Şanlıurfa Polis evinde yaklaşık 150 lise öğrencisi ve öğretmenler toplantıya katıldı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından İl merkezindeki 50 Liseli öğrenciler ve gönüllü öğretmenlere zararlı alışkanlıklardan ve suçlardan nasıl uzak durulacağı “Hayata Evet” projesi adı altında Şanlıurfa Polis evinde yaklaşık 150 lise öğrencisi ve öğretmenler toplantıya katıldı.

Düzenlenen toplantıda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Güneş ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Yardımcısı Enver Başaran ile birlikte Lise öğrencilerine alkol, Sigara ve suçlardan nasıl uzak durulur hakkında bilgiler verip, öğrencilerden destek istediler.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Güneş yaptığı konuşmada: “Şuanda 50 lisemizden içlerinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz gönüllü olarak 150 Kişilik guruba projemizin tanıtımı yapılacak projenin içerisinde Hayatta evet kulüplerinde bulunan liselerde oluşturacağımız guruplarımızı neler yapacağımızı gelecek nesillerimizden neler bekliyoruz Öğretmenlerimizden neler bekliyoruz bu projede nasıl destek olabilirler nasıl kötü suç ve suçlardan nasıl uzak dururlar bilgilendirme toplantısı yaptık gelecek günlerde faaliyetlerimiz devam edecek bu Öğrencilerimizi İzmir, Çanakkale’ye göndereceğiz bu Öğrencilerimiz İngilizce yaz kamplarına göndereceğiz Okullarında çeşitli bilgilendirme seminerleri verilecek. Buradaki hedefimiz diğer genç kardeşlerimize ulaşmak ve diğer suç ve suç unsurlarından kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: