Polisler İle Suça Sürüklenen Çocuklar Maç Yaptı

Amasya’da polislerle, suça sürüklenen çocuklar arasında futbol müsabakası yapıldı.Amasya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleriyle daha...

Amasya’da polislerle, suça sürüklenen çocuklar arasında futbol müsabakası yapıldı.

Amasya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleriyle daha önceden suça sürüklendiği bilinen 6 genci düzenledikleri futbol müsabakasında buluşturduklarını belirten Asayiş Şubesi Müdürü ve Çocuk Şubesi Müdür Vekili Hakan Uzun, “İlimizdeki suça sürüklenmiş çocukların topluma kazandırılması ve görevli arkadaşlarımızla irtibat sağlamaları, rehabilite edilmeleri ve suç ortamından uzaklaştırılmaları amacıyla böyle bir organizasyon yapmayı faydalı gördük” dedi.

Reklam
Reklam

Polislerle suçluların olaylarda karşı karşıya kaldıklarını anımsatan Uzun, “Devletin sadece gücü temsil etmediği, sosyal bir devlet olduğunu göstermek birinci temel önceliğimizdir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Çırağan Spor Kompleksi’nde düzenlenen ve 4-4 sona eren karşılaşmayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan’da izledi.

Karşılaşmada, “Müdürüm paran düştü” ve “Komiserim pas atar mısın?” gibi konuşmalarda izleyenleri güldürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: