Polisler, Kurulan Vakıf Sayesinde Güçlenecekler

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfının 19 Şubat 2013 tarihinde tüm illerde İl Şube Başkanlıklarının kurulmasına...

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfının 19 Şubat 2013 tarihinde tüm illerde İl Şube Başkanlıklarının kurulmasına karar verildi. Bu aşamada, Düzce’de de vakıf kurulması işlemleri tamamlandı. Vakıf sayesinde, polisler daha güçlenerek, ufkunu genişletecek.

Türk Polis Teşkilatı Güçlendirme Vakfı Düzce Şubesi, Vali Adnan Yılmaz’ın, Onursal Başkan’lığı ve Düzce İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’in, Şube Başkanlığı ile kuruldu. Vakfın Yönetim Kurulu’nda Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş, Şube Müdürü Oktay Özbakır, Polis Memuru Mehmet Özdemir, İş Adamları Mustafa Aycan, Sadık Dik ve Yusuf Çakmak yer aldılar.

Reklam
Reklam

Vakıf yönetimi Düzce Valisi Adnan Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Vali Yılmaz, vakıf hakkında bilgiler vererek “Vakfın amacı Türk Polis Teşkilatı’nın güçlendirilmesi ve her yönü ile Teşkilatın en ileri düzeye yükseltilmesi hususunda Vakıfça gerçekleştirilebilecek her türlü hizmeti ifa ile bu amaca varabilmek için Türk Ulusu’nun maddi ve manevi desteğini sağlar. Vakıf Anayasa‘ya Cumhuriyet ve Atatürk İlkelerine bağlı kalmayı başlıca görevi bilir. Vakıf İl Şube Başkanlığımız, Maddi bağış aldığı gibi şartlı bağışlar da almaktadır. Kurumlar Vergisi Kanununun 10. Maddesi C. bendi Bakanlar Kurulunca Vergi Muafiyeti tanınan vakıflara makbuz karşılığı yapılan bağış ve yardımlar toplamının o yıla ait kurum kazancının yüzde 5’ine kadar olan kısmı kurum kazancından indirilebilir denildiğinden vakfımıza bağış yapanlar belirtilen vergi indiriminden faydalanacaktır. Türkiye Vakıflar Bankası G.O.P Şubesi Ankara TR37 0001 5001 5800 7287 3252 60 İBAN Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğü hesap numarasıdır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: