Polisler Vatandaşları Bilgilendirdi

Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler Bartın merkez mahallelerinde bilgilendirme toplantısı yaptı.Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne...

Bartın Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polisler Bartın merkez mahallelerinde bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polisler, Bartın’da görev yaptıkları mahallelerin öncelikli sorunlarına ve beklentilerine çözüm bulmak amacıyla Bartın’ın Orduyeri mahallesi Mavikent Sitesinde, huzur toplantısı yaptılar. Toplum Destekli Polisler yaptıkları toplantılar ile vatandaşın genel güvensizlik hissinin ve suç korkusunun azaltılması, vatandaşın güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinde sorumluluk alma bilincinin geliştirilmesini amaçlıyor.

Reklam
Reklam

Düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli Mavikent Sitesi sakinlerini şehrin genel güvenlik konularında bilgilendirdi. Emniyet Müdürlüğü web sitesi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi, Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Altın Eller Projesi, Altın Kalpler Projesi, İlk Adımda Dost Eli Projesi, Haydi Gençler Polis Olalım Projesi, Polis Ne İş Yapar Projesi, okul önlerinde alınan trafik ve genel güvenlik tedbirleri, çocukların internet kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyarıcı broşür çalışmaları ve toplantıda vatandaşları evden, işyeri ve otodan hırsızlıklara karşı alınabilecek önlemler ile özellikle kredi kartı ve bankamatik dolandırıcılığı, kontör dolandırıcılığı, sahte para, emniyeti suistimal suretiyle yapılan dolandırıcılıklar ile kapıdan yapılan satışlar hakkında bilgilendirmiş ve site sakinlerinden gelen sorular da cevaplandırıldı.

Toplum Destekli Polisler Mavikent Sitesi sakinlerinden büyük ilgi gördü. Site sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Toplum Destekli Polisler vatandaşlarımızla etkin bir iletişim ve işbirliği kurarak sorumluluk alanlarına ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: