Polisler Ve Thk Üniversitesi Gençlerinden Kızılay’a Kan Bağışı

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kan...

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli birim amirleri ve polis memurları ile THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu öğrencileri büyük destek verdi. İki günlük kampanyada toplam 215 ünite kan toplandı.

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönünü kapsamında Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına bağış yaparak destek verdiklerini belirten Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Kızılay’ın her vatandaş için büyük önem arz ettiğini belirterek; bağış yapan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ile Kızılay Derneği Ödemiş Kan Toplama Merkezi Selçuk’ta iki günlük kan bağışı kampanyası başlatarak; 215 ünite kan topladı. Kızılay’a bağış yapan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli birim amirleri ve polis memurlarına, THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksekokul öğrencilerine ve bağışları ile Kızılay’ın daima yanında olan Selçuk halkına teşekkür eden Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Ramazan Koyuncu, her yapılan bağışın bir hayat kurtardığını bir kez daha hatırlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: