Polislerden Öğrencilere Sıcak İlgi

Mardin’in Kızıltepe İlçesi Akdoğan Köyü İlköğretim Okulunda eğitim öğrenim gören maddi imkanları kısıtlı 60 öğrenci,...

Mardin’in Kızıltepe İlçesi Akdoğan Köyü İlköğretim Okulunda eğitim öğrenim gören maddi imkanları kısıtlı 60 öğrenci, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince Gaziantep’e getirilerek tarihi ve turistik yerler gezdirildi.

Öğrenciler, emniyet müdürlüğündeki yemeğin ardından Zeugma Müzesi, Gaziantep Kalesi ve Hayvanat Bahçesini gezdi. Gezinin tamamlanmasıyla öğrenciler, emniyet personellerinin kendilerine göstermiş olduğu yakın ve sıcak ilgiden çok mutlu olduklarını, unutamayacakları bir gün yaşadıklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Okulun öğretmenlerinden Barış Öztürk ise, Toplum Destekli Polislerin gösterdikleri yakın ilgi ve yapılan organizasyonun kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini, emniyetten gördükleri sıcak ilgiyi hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler Gaziantep’ten ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: